Day spa

Pysähdy hetkeksi ja anna aistiesi viedä

Kauniit ja Ruskeat Day Span unohtumattomat elämykset hivelevät kehoa ja mieltä. Rentouttava musiikki ja hemmottelevat spa-hoidot saattelevat sinut hyvän olon lähteelle. Irtaudut arjesta, kiireestä ja stressistä – olet toisessa maailmassa, jossa mielen ja kehon tasapaino ovat avainasemassa.

 

hoidot yhdelle

  • Kestosuosikki!

    Kesto 2h 5min

    Kuvittele itsesi täydellisen rauhan tyyssijaan, jossa saat olla oma itsesi ja rentoutua. Anna itsellesi tai läheisellesi omaa aikaa ja hemmottelua! Aromaattinen kylpy rentouttaa koko kehon, vartalonkuorinta raikastaa ihon ja tekee olon taivaallisen kevyeksi. Täydellinen kasvohoito tehoampullilla ja käsihieronta sinetöivät paketista kokonaisvaltaisen hemmotteluhetken.

  • Palkittu vartalonhoitomenetelmä!

    Kesto 60 min

    Rajawatu-hoidossa sinua hemmotellaan päästä varpaisiin. Hoito alkaa aromaattisella jalkakylvyllä ja rentouttavalla niska-hartiaseudun hieronnalla. Lämmin kompressi avaa lihastukoksia ja hellittää jännitystiloja. Hoidon kohokohta on selän alueen hieronta lämpimillä aromaattisilla hierontakivillä, jotka valmistetaan henkilökohtaisesti juuri sinulle. Hoito rentouttaa ja helpottaa lihasjännitystä sekä avaa kehon energiaratoja. Hoidon jälkeen tunnet olosi kevyeksi ja rentoutuneeksi. Mielesi ja kehosi ovat tasapainossa.

    Hoidon nimi on saanut alkunsa kahdesta balinkielisestä sanasta:
    Raja=kuningas ja Watu=kivi.

    SKY-kosmetologi-lehti myöntää vuosittain Lajinsa paras -tunnustukset toimituksen erityisen huomion napanneille ammattikosmetiikka-alan tuotteille ja hoidoille eri sarjoissa. Vuoden 2019 marraskuussa Rajawatu palkittiin Lajinsa paras -tunnustuksella kategoriassa vartalonhoitotuote tai -menetelmä.

  • Kesto 85 min

    Ainutlaatuinen yli 70:stä taidokkaasta hierontaliikkeestä koostuva balilainen kokovartalohieronta. Ongkara Spa Body tarjoilee täyden rentoutumisen ja aistimatkan Balin valkoisille hiekkarannoille. Hieronnassa käytettävät kristallikivet valitaan jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti, jotta yksilölliset tarpeet täyttyvät. Hieronta rentouttaa, avaa energiaratoja ja tasapainottaa mieltä ja kehoa. Hoidon jälkeen olo on tyyni ja energinen.

  • Kesto 1h 30min

    Ihana kaunistautumispaketti sisältää kaunistavan kasvohoidon, hemmottelevan käsihieronnan ja hiuspohjaa hellivän hiustenpesun sekä föönauksen.

  • Kesto 1h 30min

    Hyppää pois oravanpyörästä ja hemmottele itseäsi. Relax-hoito on juuri sinua varten – unohda kiireet ja nauti. Aromaattinen kylpy johdattelee sinut kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen. Virkistävä kasvohoito kaunistaa ja parafiinihoito tekee käsistäsi silkkisen pehmeät ja kosteutetut.

  • Kesto 70 min

    Jalkoja hemmotteleva SPA-hoito sisältää rentouttavan jalkakylvyn, suolakuorinnan, kovettumien poiston, kynsien siistimisen, hieronnan ja naamiokäsittelyn jaloille. Samanaikaisesti käsiä hemmotellaan kosteuttavalla parafiinihoidolla. Ei sisällä lakkausta.

  • Kesto 60 min

    Aistikas ja ylellinen nautinto suklaan ystävälle. Suklaahoito sisältää hartioiden, rintakehän ja käsien hieronnan suklaaöljyllä sekä rentouttavan sivellinhieronnan kasvoille ja dekolteelle. Kasvonaamiona toimii antioksidanttinen aito tumma suklaa, joka heleyttää ja kirkastaa ihoa. Lopputuloksen pehmeä ja hehkuva iho sekä rentoutunut mieli.

  • Kesto 60 min

    Aromaattinen kylpy johdattelee sinut kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen, jonka jälkeen seuraa nautinnollinen 30 minuutin niska-hartiahieronta.

  • Kesto 35 min

    Hengähdä arjen kiireiltä ja rentoudu kaunistavan minikasvohoidon ja jalkahieronnan parissa. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, naamiokäsittelyn, hieronnan ja loppuvoiteen sekä hemmottelevan jalkahieronnan.

 

“Kiitos ihanasta "Onnen hetki"-spa hoidosta. Ihana kokemus! Ja kiitos niin mukavalle ja ystävälliselle palvelulle!”

- Hanna

 

hoidot Kahdelle

  • Kesto 60 min

    Nauti ihanasta hemmottelusta esimerkiksi kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Hoidossa pääsette rentoutumaan aromaattisessa kylvyssä sekä nauttimaan naamiokäsittelystä ja hemmottelevasta kasvohieronnasta ihotyyppinne mukaisella voiteella. Hoidon kruunaa lasillinen kuohuvaa, joka tarjoillaan hoidon alussa. Hoidot tehdään samanaikaisesti tunnelmallisessa SPA-huoneessamme.

  • Kesto 60 min

    Hoito aloitetaan kuohuviinilasillisella, jonka jälkeen pääsette rentoutumaan aromaattisessa kylvyssä sekä 30 minuutin niska-hartiahieronnassa. Hoidot tehdään tunnelmallisessa SPA-huoneessamme samanaikaisesti.

Kylvyt

  • Kesto 30 min

    Aromaattisessa kylvyssä kehosi pääsee rentoutumaan lämpimässä kylvyssä, jossa 120 hierontasuutinta, samalla kuin eteeriset öljyt hemmottelevat mieltäsi.

  • Kesto 30 min

    Merisuolakylpy parantaa ihon kosteustasapainoa ja edistää aineenvaihdunta. Lopputuloksena samettisen pehmeä iho! Kylpy sopii erityisesti psoriaatikoille sekä kuivasta ihosta kärsiville.

  • Kesto 30 min

    Lämmin turvekylpy tehostaa aineenvaihduntaa ja hoitaa ihoa. Turpeen humus- ja fulvohapoilla sekä mineraaleilla on lukuisia hyvinvointia edistäviä vaikutuksia. Kylvyn jälkeen olo on kevyt ja rentoutunut.