hyaluronic³ Eye Care Set

hyaluronic3 Eye Cream
Tehokas silmänympärysvoide, jonka sisältämä hyaluronihappo muokkaa ja pehmittää silmänympärysihoa varastoiden samalla pitkäkestoista kosteutta koko päiväksi. Hienot juonteet ja turvotus häviävät ja iho näyttää täyteläiseltä ja kiinteältä.
Taputellaan pieni määrä aamuin illoin kuivalle ja kosteusköyhälle silmänympärysiholle. Täydellinen tuote Quicklift Roll-On Eye Serumin rinnalle!


Lash X-PRESS Mascara
Ennennäkemättömän upeat, pitkät ja tuuheat ripset ilman pidennyksiä!
Pieni ja tarkka Maxi-curl harja antaa juuri oikean määrän intensiivistä väriä ja tuuheutta ripsiin ja tuotteen sisältämä hyaluronihappo säilyttää ripsen elastisuuden kerros kerrokselta! Kenelle: Laadukkaan ripsivärin ystäville, ja kun haluat että lopputulos on tuuhea ja intensiivinen, ilman paakkuja!


Miten: Luonnolliseen päivämeikkiin yksikin kerros riittää, lisää intensiivisyyttä ja näyttävyyttä iltamenoja varten saat lisäämällä tuotetta 2-3 kerrosta.


Koostumus: sisältää hoitokosmetiikasta tuttua hyaluronihappoa sekä luonnollisia carnauba- sekä riisinjyvävahoja, jotka yhdessä vahvistavat , suojaavat ja pidentävät ripsiä.

Moisturizing Ampoule 2 x 1,5 ml

Ampulli kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa ja poistaa siten myös kuivuudesta aiheutuvia ryppyjä. Ampullin vaikuttavina aineina on hyaluronihappo ja Hydroviton, luonnollinen ihon kosteuttaja, sekä Aquafill®, jotka yhdessä täyttävät ihon kosteusvarannot. Iho tasoittuu ja huokoset pienentyvät.

Ostoskori:
Tuote Määrä Summa
yhteensä:  € 
Yhteystiedot:
Kauniit ja Ruskeat Oy
 
Eerikinkatu 13 C 3. kerros
20100 Turku
Y-tunnus: 0937277-5
 
Puh: 02 2333 215
asiakaspalvelu@greencos.fi
Haku