Tilaus- ja toimitusehdot

Yleiset sopimusehdot

Nämä sopimusehdot käsittävät Kauniit ja Ruskeat Oy:n verkkopalvelun käyttöä sekä tilausta ja toimitusta koskevat ehdot.  Asiakas hyväksyy ehdot sekä sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja rekisteröityessään palveluun tai ostaessaan tuotteita verkkopalvelustamme.

Kauniit ja Ruskeat Oy:llä on oikeus muuttaa näitä sopimusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Sopimusehdot ovat voimassa sellaisena kuin ne olivat tilausta tehtäessä. Asiakas hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

Kuluttajille myytäessä noudatetaan kulloinkin voimassa olevia Suomen ja Euroopan Unionin kuluttajakauppaan liittyviä säännöksiä. Oikeudet verkkopalvelun sisältöön kuuluvat Kauniit ja Ruskeat Oy:lle.

 

1. Toimitus

Kauniit ja Ruskeat Oy toimittaa tilauksia toistaiseksi ainoastaan Suomeen. Mikäli tilaamasi tuote on loppunut varastostamme otamme sinuun yhteyttä. Sujuvan asiakaspalvelun kannalta, suosittelemme rekisteröitymistä verkkokauppaamme.

Tuotteiden toimitusaika on tällä hetkellä 2-7 arkipäivää tilauksen saapumisesta verkkokauppaamme. Tuotteet lähetetään asiakkaalle postin välityksellä. Toimitusvaihtoehdot ovat seuraavat:

Nouto: Kauniit ja Ruskeat Eerikinkatu 13C, Thalia 3. kerros, 20100 Turku. Tuotteet ovat noudettavissa tilauksesta seuraavana arkipäivänä, muussa tapauksessa ilmoitamme asiasta sähköpostitse.

Kirje 2,90 €: Tämä toimitustapa koskee ainoastaan lahjakorttitilauksia. Lahjakortti/-kortit toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen.

Itella Economy/ SmartPost 7,90 €: Posti lähettää saapumisilmoituksen paketista, joka on noudettavissa omasta postitoimipaikasta.

Itella Express Flex 13,90 €: Posti soittaa ennen toimitusta tilauksessa annettuun puhelinnumeroon ja sopii toimitusajankohdasta. Taajama-alueilla jakelu on mahdollinen klo 9-21. Muualle maahan lähetykset kuljetetaan perille pääsääntöisesti klo 14 mennessä. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta puhelimitse, lähetetään tilauksessa annettuun osoitteeseen ilmoitus, jossa vastaanottajaa pyydetään ottamaan yhteyttä postiin ja sopimaan tomitusajankohdasta.
 

2. Tilausvahvistus

Kun tilauksesi on käsitelty vastaanotat verkkokaupan sähköpostitse lähettämän tilausvahvistuksen.

 

3. Hinnat

Verkkopalvelussa ilmoitetut hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden nettikaupassa olevien hintojen sekä tietojen muuttamiseen. Kauniit ja Ruskeat Oy pidättää itsellään oikeuden tilauksen perumiseen, mikäli hinnoissa on selviä hintavirheitä tai virheellinen hinta on selkeästi oikeasta hinnasta poikkeava ja voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolon. Pyrimme korjaamaan virheet heti havaittuamme ne.

 

4. Ikäraja

Kauniit ja Ruskeat Oy myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Alle 18-vuotiaalta vaaditaan aina huoltajan tekemä tilaus.

 

5. Maksutavat

Maksuturva-palvelu
Valitse maksutavaksi Maksuturva ja siirryt Maksuturvan sivulle, jossa voit maksaa tilauksesi verkkopankissa. Sinulla on aina mahdollisuus tarkistaa vastaanottamasi tilaus ennen kuin varat siirretään myyjälle. Palvelu on sinulle ilmainen eikä vaadi rekisteröitymistä. Maksusuoritukset säilytetään turvallisesti erillisillä asiakasvaratileillä suomalaissa pankeissa kunnes ne tilitetään myyjälle. Asiakasvarat ovat erillään Suomen Maksuturva Oy:n omista varoista ja niitä voidaan siirtää ainoastaan myyjälle tai takaisin ostajalle.

Maksuturva - maksut verkkopankkitunnuksilla

Käytössäsi ovat seuraavien pankkien verkkomaksupainikkeet:

Nordea
Osuuspankki
Paikallisosuuspankki
Sampo Pankki
Tapiola
S-Pankki
Ålandsbanken
Aktia
Säästöpankki
Handelsbanken

Maksuturva toimii näin:

  1. Valikoi verkkokaupassa haluamasi tuotteet. Valitse maksutavaksi Maksuturva ja siirryt Maksuturvan sivulle.
  2. Maksa tilauksesi verkkopankissa.
  3. Maksuturva ilmoittaa maksusta myyjälle, joka toimittaa tilauksesi. Voit seurata kirjatun lähetyksen kulkua Maksuturvan kotisivuilla tai klikkaamalla vahvistussähköpostissa olevaa linkkiä.
  4. Kun olet vastaanottanut ja tarkistanut tilauksesi, Maksuturva tilittää maksun myyjälle automaattisesti. Mikäli tilaamasi tuotteet eivät tule perille tai lähetys ei vastaa tilaustasi, tee peruutus Maksuturvalle ja saat rahasi täysimääräisenä takaisin.

Jos vastaanottamasi tilaus on kunnossa, sinun ei tarvitse tehdä siitä erillistä kuittausta Maksuturvalle.

Maksuturva informoi ja opastaa sinua sähköpostitse toimituksen aikana:

  1. Maksun jälkeen Maksuturva toimittaa sinulle vahvistuksen maksutoimeksiannosta, joka sisältää myös linkin tilauksen seuranta- sekä peruutustoimeksiantosivulle.
  2. Mikäli toimitustapana on kirjattu lähetys esim. Itellan pakettitoimitus, Maksuturva toimittaa vahvistusviestin sinulle saatuaan tiedon toimituksen vastaanotosta kuljetusyritykseltä. Tässä tapauksessa sinulla on vastaanoton jälkeinen päivä aikaa tarkistaa tilauksesi ja tehdä mahdollinen peruutus Maksuturvalle.
  3. Mikäli toimitustapana on kirjaamaton kirje, nouto tai myyjän oma toimitus, Maksuturva toimittaa vahvistusviestin, kun myyjä kuitannut Maksuturvalle toimituksen lähetyksi tai perille menneeksi. Tässä tapauksessa sinulla on viisi (5) päivää aikaa tarkistaa tilauksesi ja tehdä mahdollinen peruutus Maksuturvalle.

Yhteystiedot:
Suomen Maksuturva Oy
y-tunnus: 2121703-0
Tammasaarenkatu 1
00180 HELSINKI                              
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 - 17.00                      
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)maksuturva.fi
www.maksuturva.fi

 

6. Palautukset 

Tarjoamme verkkokauppa-asiakkaille 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeuden. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä, avaamattomia myyntikelpoisia tuotteita, jotka sisältävät kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Tuote ei ole käyttämätön, jos ns. hygieniatuotteita on kokeiltu, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. 

Asiakkaan tulee tehdä ilmoitus palautusoikeuden käyttämisestä Kauniit ja Ruskeat Oy:lle osoitteeseen varasto@greencos.fi ja palautettava tuote 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuote palautetaan postitse asiakkaan kustannuksella. Jos haluat vaihtaa työtakin tai -housut toiseen kokoon, lähetä palautus meille saatteen kera (tilaajan nimi ja tieto siitä, minkä koon haluat tilalle). Asiakas vastaa tuotteen palautuskustannuksista. Me puolestamme maksamme uudelleenlähetyskulut asiakkaalle päin kun kyse on tuotteen vaihdosta. Kauniit ja Ruskeat Oy palauttaa palautuneiden tuotteiden arvon asiakkaalle viimeistään 30 vuorokauden kuluessa tuotteiden palautuksesta.

Tuotteen mukana on oltava dokumentti, jossa on asiakkaan nimi, osoite, puhelinnumero, tilinumero ja lähetyslista ja syy miksi tuotteet palautetaan. Palautukset lähetetään osoitteeseen:

 

Palautukset osoitteeseen:
Kauniit ja Ruskeat Oy
c/o Greencos Oy
Verkatehtaankatu 4, 3. kerros
20100 Turku

 

 

7. Muut ehdot

Kauniit ja Ruskeat Oy ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai vahingosta. Ylivoimaiseksi esteeksi katsotaan mm. työtaistelutoimenpiteet, henkilökunnan sairastuminen, tuonti- ja vientikiellot sekä häiriöt kuljetuksissa. Mikäli ylivoimainen este jatkuu yli kolme kuukautta on sekä Kauniit ja Ruskeat Oy:llä että asiakkaalla oikeus purkaa tilaus ilman vahingonkorvaus- tai viivästymisseuraamuksia.

Ostoskori:
Tuote Määrä Summa
yhteensä:  € 
Yhteystiedot:
Kauniit ja Ruskeat Oy
 
Eerikinkatu 13 C 3. kerros
20100 Turku
Y-tunnus: 0937277-5
 
Puh: 02 2333 215
asiakaspalvelu@greencos.fi
Haku