Olaplex®
OlaplexMIKÄ ON OLAPLEX?

Olaplex on kemiallisten käsittelyjen yhteydessä käytettävä innovatiivinen tuote, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Olaplex estää hiuksen rikkisittoja katkeamasta käsittelyn yhteydessä ja samalla korjaa jo katkenneita rikkisiltoja ainutlaatuisen, patentoidun tekniikan avulla.

MITEN SE TOIMII?

Olaplex käsittely tapahtuu kolmessa vaiheessa. Ensimmäisessä vaiheessa käytettävä Olaplex Bond Multiplier ehkäisee värikäsittelyssä tapahtuvaa hiusten kuitukerroksen rikkisiltojen hajoamista, sekä aloittaa jo hajonneiden rikkisiltojen uudelleen rakentamisen. Värikäsittelyn jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector aineella joka sitoo hiuksissa olevat rikkisillat vahvasti kiinni toisiinsa. Käsittely jatkuu kotona kerran viikossa hiusten pesun yhteydessä käytettävällä Olaplex Hair Perfector-aineella. Kotituote ei ole välttämätön, mutta suositeltava etenkin mikäli hiuksia käsitellään usein muotoiluraudalla, föönillä, tms. lämpölaitteella tai voimakkaasti harjaten. Kotihoitotuote ehkäisee vaurioiden syntymistä ja korjaa syntyneitä vaurioita päivittäisestä hiuksiin kohdistuvasta rasituksesta.

LUOTETTAVA JA TURVALLINEN

Olaplex on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempi -kuntoiset. Huippukampaajat ympäri maailman ovat testanneet ja käyttäneet Olaplexia asiakkailleen lukemattomia kertoja ja palaute on ollut erittäin positiivista ja kiittävää. Olaplex toimii täydellisesti kaikenlaisissa hiuksissa ja sitä voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-, vaalennus- ja permanenttituotteiden kanssa.

Lue lisää Olaplexistä KC Professionals sivulta tai www.olaplex.com

 

HINNAT VÄRI-/ VAALENNUS-/ PERMANENTTIKÄSITTELYN YHTEYDESSÄ:

  Värikäsittely       Vaalennuskäsittely/ permanentti
Lyhyet hiukset 15 € 20 €
Puolipitkät hiukset 20 € 25 €
Pitkät/ paksut hiukset 25 € 30 €
Erikoispitkät/ -paksut hiukset 30 € 35 €

 

HINNAT LEIKKAUKSEN/ PESUN JA FÖÖNAUKSEN YHTEYDESSÄ:

Lyhyet hiukset 20 €
Puolipitkät hiukset 25 €
Pitkät/ paksut hiukset 30 €
Erikoispitkät/ -paksut hiukset     
35 €