Hoidot ja hinnasto

ONNEN HETKI SPA-HOITOPAKETTI, 135 € kestosuosikki!

Kuvittele itsesi täydellisen rauhan tyyssijaan, jossa saat olla oma itsesi ja rentoutua. Anna itsellesi tai läheisellesi omaa aikaa ja hemmottelua! Aromaattinen kylpy rentouttaa koko kehon, vartalonkuorinta raikastaa ihon ja tekee olon taivaallisen kevyeksi. Täydellinen kasvohoito ja käsihieronta kaunistaa ja virkistää.

Tilaa lahjakortti tästä >>

ONGKARA SPA RAJAWATU - KUNINKAALLINEN VARTALOSEREMONIA, 95 €, palkittu vartalonhoitomenetelmä!

Lajinsa paras 2019 - Ongkara Spa Rajawatu kuumakivihierontaSKY-kosmetologi-lehti myöntää vuosittain Lajinsa paras -tunnustukset toimituksen erityisen huomion napanneille ammattikosmetiikka-alan tuotteille ja hoidoille eri sarjoissa. Vuoden 2019 marraskuussa Rajawatu palkittiin Lajinsa paras -tunnustuksella kategoriassa vartalonhoitotuote tai -menetelmä.

 

Hoidon nimi on saanut alkunsa kahdesta balinkielisestä sanasta:

Raja=kuningas Watu=kivi

Rajawatu hoidossa sinua hemmotellaan päästä varpaisiin. Hoito alkaa aromaattisella jalkakylvyllä ja rentouttavalla niska-hartiaseudun hieronnalla. Lämmin kompressi avaa lihastutkoksia ja hellittää jannitystiloja. Hoidon kohokohta on selän alueen hieronta lämpimillä aromaattisilla hierontakivillä, jotka valmistetaan henkilökohtaisesti juuri sinulle. Hoito rentouttaa ja helpottaa lihasjännitystä sekä avaa kehon energiaratoja. Hoidon jälkeen tunnet olosi kevyeksi ja rentoutuneeksi. Mielesi ja kehosi on tasapainossa. Hoidon kesto n. 60 min.  

Tilaa lahjakortti tästä >>     

HAPPY FACE & FEET, 49 € uutuus!

Pysähdy arjen kiireiltä ja rentoudu kaunistavan minikasvohoidon ja jalkahieronnan parissa. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, -naamiokäsittelyn, -hieronnan ja loppuvoiteen sekä hemmottelevan jalkahieronnan. 

Tilaa lahjakortti tästä >> 

ONGKARA SPA BODY -KRISTALLIHIERONTA, 77 €

Ongkara Spa Rajawatu - Lajinsa paras 2019

Ainutlaatuinen yli 70:stä taidokkaasta hierontaliikkeestä koostuva balilainen kokovartalohieronta. Ongkara Spa Body tarjoilee täyden rentoutumisen ja aistimatkan Balin valkoisille hiekkarannoille. Hieronnassa käytettävät kristallikivet valitaan jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti, jotta yksilölliset tarpeet täyttyvät. Hieronta rentouttaa, avaa energiaratoja ja tasapainottaa mieltä ja kehoa. Hoidon jälkeen olo on tyyni ja energinen. Hoidon kesto n. 90 min.

Tilaa lahjakortti tästä >>

LUMOTTU KAUNEUS, 89 €  

Ihana kaunistautumispaketti sisältää kasvohoidon, hemmottelevan käsihieronnan ja hiuspohjaa hellivän hiustenpesun sekä föönauksen.

Tilaa lahjakortti tästä >> 

BEAUTY FOR 2, 119 € uutuus, hemmottelua kahdelle!

Nauti ihanasta hemmottelusta esimerkiksi kumppanisi tai ystäväsi kanssa. Hoidossa pääsette rentoutumaan aromaattisessa kylvyssä sekä nauttimaan hemmottelevasta kasvohieronnasta ihotyyppinne mukaisella voiteella. Hoidon kruunaa lasillinen kuohuvaa, joka tarjoillaan hoidon alussa. Hoidot tehdään samanaikaisesti tunnelmallisessa SPA huoneessamme. Hoito kestää noin tunnin.

Tilaa lahjakortti tästä >>  

ONGKARA FACE DELUX - YLELLINEN SPA-KASVOHOITO, 92 €

Ongkara Face 
			spa-hoitoKun haluat hemmottelua, hyvää oloa ja unohtumattoman kokemuksen! Eksoottinen yrttikuorinta, pehmeä suklainen kasvonaamio ja ylelliset aromaattiset hierontaöljyt vievät sinut Balin rantahietikolle upeaan tuoksujen maailmaan. Juokseva sulkaanaamio kietoo sinut lämpimään hyväilyyn ja ainutlaatuinen sivellinhieronta kruunaa aistikkaan kokemuksen. Hoidon jälkeen kasvosi ovat kirkkaat ja elinvoimaiset sekä mieli tyyni ja energinen.

Tilaa lahjakortti tästä >>

KAUNEUDEN LÄHTEILLÄ SPA-HOITOPAKETTI, 72 €

Hoitopaketti on askel kohti kauneuden lähteitä. Aromaattinen kylpy rentouttaa kokonaisvaltaisesti kehoa ja mieltä, kasvoja hellitään tehotiivisteellä ja erikoisnaamiolla. Sisäistä kauneutta edistää raikas juoma. Sopii kaikille!

Tilaa lahjakortti tästä >>

RELAX SPA-HOITOPAKETTI, 98 €

Hyppää pois oravanpyörästä ja hemmottele itseäsi. Relax -hoito on juuri sinua varten - unohda kiireet ja nauti. Aromaattinen kylpy johdattelee sinut kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen. Virkistävä kasvohoito kaunistaa ja manikyyri sekä yrttijuoma viimeistelee hoidon.

Tilaa lahjakortti tästä >>

YLELLINEN HAIR SPA-HIUSPAKETTI, 69 €

Ihanaa hemmottelua päänahalle ja hiuksille. Hoito sisältää Natural Tech -päähieronnan, hiuksillesi sopivan naamiokäsittelyn, hiusten pesun ja leikkauksen sekä muotoon kuivauksen.

Tilaa lahjakortti tästä >>

YLELLINEN SPA-JALKAHOITO, 62 €

Jalkoja hemmotteleva SPA hoito sisältää rentouttavan jalkakylvyn, suolakuorinnan, hieronnan ja naamiokäsittelyn jaloille. Samanaikaisesti käsiä hemmotellaan kosteuttavalla parafiinihoidolla. 

Tilaa lahjakortti tästä >>

CLASSIC SPA-HOITOPAKETTI, 49 €

Aromaattinen kylpy johdattelee sinut kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen, jonka jälkeen seuraa nautinnollinen 30 min niska-hartiahieronta.

Tilaa lahjakortti tästä >>

HEMMOTTELUHETKI KAHDELLE SPA-HOITOPAKETTI, 98 €

Hoito aloitetaan kuohuviinilasillisella, jonka jälkeen pääsette rentoutumaan aromaattisessa kylvyssä sekä 30 min niska-hartiahieronnassa. Hoidot tehdään tunnelmallisessa SPA huoneessamme samanaikaisesti. Hoito kestää noin tunnin.

Tilaa lahajkortti tästä >>