Syyskuun kanta-asiakasedut

KIRKASTAVA ENERGY -VITAMIINIKASVOHOITO -10 %

Energy-hoito soveltuu erinomaisesti väsyneelle ja energiaa kaipaavalle iholle. Auringon valo syö ääreisverenkierron ravinnon saannin varassa olevalta iholta vitamiinipitoisuutta jopa 20 %, joka on solujen uusiutumisen ja hyvinvoinnin kannalta merkittävä määrä. Energy-hoito kirkastaa sameaa ihoa sekä korjaa ympäristötekijöiden aiheuttamia vahinkoja ihossa. Hoidossa käytettävät être belle Energy-linjan tuotteet sisältävät runsaasti vitamiineja, jotka kiinteyttävät, kosteuttavat ja vahvistavat ihon rakenteita.

Varaa aikasi tästä >>

 

SUPERETU! Energy Plus A+E+C -voide -25 %*! (norm. 41,90 €)

Energy Plus A+E+C -kasvovoide sisältää runsaasti A-, E- ja Cvitamiinia. Erittäin antioksidatiivinen voide suojaa ihoa tehokkaasti ympäristön haittavaikutuksilta ja taistelee ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Voiteen sisältävät vitamiinit elvyyttävät ihon toimintoja ja tukevat sen kollageenin tuotantoa raikkaan tuoksun hemmotellessa aisteja.

* Minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä ostettuna. Erikseen ostettuna tarjoamme -15 % edun.

UUSI LOOK ALKAVAAN SYKSYYN!
HIUSTEN VÄRJÄYS & LEIKKAUS 75 €* (pitkien hiusten lisä 5-15 €)

Kesä on kääntynyt hiljalleen syksyyn, nyt on aika antaa hiuksillesi uutta kiiltoa ja elinvoimaa! Kulta, hiekka, kupari ja suklaa; niistä on tämä syksy tehty. Nämä lämpimämmät trendivärit imartelevat kasvojamme usein myös paremmin kuin kylmät ja kovat värit, tehden ilmeestä nuorekkaan ja raikkaan. Kaipaat sitten luonnollisempaa tai näyttävämpää väriä tai leikkausta, me toteutamme sen.

Korjaava ja vahvistava Olaplex käsittely värjäyksen yhteydessä 15-35 €. Lue lisää tästä. 

* Voimassa 31.10.2018 asti. Ei koske vaalennustöitä.

Varaa aikasi tästä >> 


Mainitse kanta-asiakasetu varauksen yhteydessä tai viimeistään kassalla. Edut voimassa 30.9.2018 asti ellei toisin mainita. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

 

        

 

 Eerikinkatu 13 C, Thalia 3. krs, 20100 TKU • P. 02 2333 215 • Ma-Pe 9-18, 
La 9-15