Elokuun kanta-asiakasedut

hyaluronic³ EYE PERFECTION
- SILMÄNYMPÄRYSIHON TEHOHOITO 10 €* (norm. 15 €)

Kesän ihana auringonpaiste lisää silmien siristelyä ja laittaa silmämme ja silmänympärysihomme entistä kovemmalle. Eye Perfection -silmänympäryshoito on tehokas menetelmä, jonka kantavana voimana toimii 1 Month Eye Perfection -silmänympäryshoitolaite**. Se hoitaa silmänympärysihoa LED-valoterapian, mikrovibraation ja tehoaineiden avulla. Hoito silottaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa ja antaa kyytiä silmäpusseille ja tummille silmänalusille.

* Etu voimassa kestovärjäyksen tai kasvohoidon yhteydessä. 

** hyaluronic³ Eye Perfection Set -silmänympäryshoitolaite sis. tuotteet -10 % (norm. 135,00 €). 

Varaa aikasi tästä >> 


SUMMER FIX -HIUSTEN TEHOHOITO 39 € (norm. 49 €)
- LEIKKAUKSELLA 55 € (norm. 69 €)

Kuuma kesä, aurinko ja meri-ilma rasittavat niin hiuksia kuin päänahkaa. Summer Fix -tehohoito räätälöidään hiusten ja päänahan ongelmien mukaan Davinesin fytoseuttisten Natural Tech -tuotteiden avulla.

Natural Tech -tuotteet on kehitetty ratkaisemaan yleisimpiä hiusten ja hiuspohjan ongelmia. Tuotteissa on käytetty ICEA-sertifioituja phytoceuticals-ainesosia, jotka ovat luonnollisia, kasveista saatuja rohdoksia. Ne sisältävät antioksidantteja, ehkäisevät tulehdusta sekä taistelevat vapaita radikaaleja vastaan. Kaikki tuotteet ovat parabeenittomia ja sulfaatittomia (SLES ja SLS). Hoitoon sisältyy hiusten pesu, päähieronta, naamiokäsittely, tehotiiviste ja hiusten viimeistely.

 

Varaa aikasi tästä >>

 

Mainitse kanta-asiakasetu varauksen yhteydessä tai viimeistään kassalla. Edut voimassa 31.8.2018 asti ellei toisin mainita. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

 

        

 

 Eerikinkatu 13 C, Thalia 3. krs, 20100 TKU • P. 02 2333 215 • Ma-Pe 9-18, 
La 9-15