Karvojen poisto

KARVOJEN POISTO

   

Karvojen poisto sokeroinnilla sopii parhaiten pienille ja herkille ihoalueille kuten esimerkiksi bikinirajalle ja kainaloille. Sokerointi sopii myös karvojen poistoon isommilla alueilla, jolloin se samalla kuorii ihoa tehden siitä sileän ja pehmeän. Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuunnan mukaisesti, jolloin karva ei katkea niin helposti. Sokeroinnilla pystytään poistamaan hyvin lyhyttä n. 2-3 mm pituista karvaa.

Lämpövahausta suosittelemme karvojen poistoon isommilla alueilla kuten jalat ja selkä. Karvojen poisto lämpövahalla on nopea ja toisinaan parempi karvanpoistomenetelmä kuin sokerointi esim. silloin kun karva on todella hauras. Lämpövahalla pystytään poistamaa pituudeltaan n. 5 mm karvaa. Säännöllinen karvojen poisto sokeroinnilla tai vahauksella heikentää karvatuppea, jolloin karva muuttuu hennommaksi ja johtaa mahdollisesti pysyvään karvattomuuteen. Kosmetologimme auttavat sinua oikean menetelmän valinnassa.

 

Lämpövaha

 Sokerointi

Ylähuuli
 17 €
 17 €
Leuka
 12 €
 15 €
Koko kasvot
 20 €  25 €
Kainalot
 25 €
 27 €
Käsivarret
 26 €
 29 €
Selkä/ rinta
 alk. 28 €
 alk. 38 €
Bikiniraja
 alk. 25 €  alk. 30 €
Reidet ja sääret
 54 €
 60 €
Sääret/ reidet
 30 €
 35 €
Bikinistä varpaisiin
 65 €  75 €
Naisten brasilialainen sokerointi
   73 €
Naisten brasilialainen sokerointi huolto
   58 €
String (bikini + pakaraväli)
   48 €
     

KARVOJEN POISTO ELOS®-tekniikalla

Tehokas karvanpoistomenetelmä, jonka avulla pääset eroon ikävistä, ei-toivotuista ihokarvoista lopullisesti. ELOS (electro-optical-energy) käyttää ainutlaatuista valon ja radiofrekvenssin yhdistelmää, joka mahdollistaa tehokkaan hoidon ja loistavat tulokset hellävaraisesti ja turvallisesti. Näiden kahden energiamuodon yhdistämisen avulla karvaan ja karvatuppeen saadaan johdettua riittävä määrä energiaa, jotta karvan kasvusykli loppuu. ELOS®-tekniikka mahdollistaa paitsi tummien, myös vaaleiden, harmaiden ja punaisten karvojen hoidon. Kysy lisää henkilökunnaltamme.
 
Karvanpoisto vaatii useimmiten vähintään 4-6 käsittelykertaa, koska käsittely heijastuu aktiivisessa kasvuvaiheessa oleviin karvatuppeihin. Käsittelykertojen väli on 4-16 viikkoa.
 
Ylähuuli  60 €  
Leuka    75 €  
Koko kasvot   200 €  
Kainalot    150 €  
Käsivarret  300 €  
Bikiniraja   150 €  
Sääret   250 €  
Sääret ja reidet   500 €