Kasvohoidot

ÊTRE BELLE

 
BEAUTY EXPRESSS - kasvohieronta 30 min 35 €
Rentouttava kasvojenhieronta ihotyypin mukaisilla voiteilla. Sisältää alkupuhdituksen.   
   
BEAUTY POWER - kasvohoito 60 min 69 €
Kasvohoito ihotyypin mukaisella hoitokaavalla ja tuotteilla sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus tai kasvohieronta, naamio ja voiteet. Halutessa voidaan hoitoa tehostaa ihotyypin mukaisella tehoampullilla +5-6 euroa.   
   
BEAUTY SUPERIOR - täydellinen kasvohoito 90 min 89 €
Täydellinen kasvohoito mukaisella hoitokaavalla ja tuotteilla sis. alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, pitkä kasvohieronta, naamio ja voiteet. Halutessa voidaan hoitoa tehostaa ihotyypin mukaisella tehoampullilla +5-6 euroa.    
   
HAPPY FACE & FEET - kesto 35 min 49 € 
Pysähdy arjen kiireiltä ja rentoudu kaunistavan minikasvohoidon ja jalkahieronnan parissa. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, -naamiokäsittelyn, -hieronnan ja loppuvoiteen sekä hemmottelevan jalkahieronnan.
 
   
SUKLAA SUUDELMA - hemmotteluhoito 60 min  85 €
Aistikas ja ylellinen nautinto suklaan ystävälle. Tunnin pituinen hemmotteluhoito, joka sisältää mm. hartioiden, rintakehän ja käsien hieronnan suklaaöljyllä sekä rentouttavan sivellinhieronnan suklaanaamion aikana.  
   
GOLDEN SKIN  - anti-age kultahoito 90 min  110 €
Ylellinen hoito uudistusta kaipaavalle aikuiselle iholle, joka hemmottelee kaikkia aisteja ja parantaa ihon hapenottokykyä, kosteuttaa ja virkistää ihoa  
   
SKINVISION 4D - premium anti-age kantasoluhoito 60 min 139 € 
Kolmivaikutteinen Multizone Lifting -kasvohoito on todellinen uudelleen muotoileva täsmäisku kasvojen iholle. Niin kutsuttu ”V-Shaping”-teknologia taistelee ihon veltostumista vastaan. Ihosta tulee silminnähden kiinteämpi ja se saa uudenlaista rakennetta. Kysy lisää kosmetologeiltamme!  
   
HYALURONIC³ - kiinteyttävä hyaluronihappohoito 75 min  109 €
sarjahoitona 5 krt 85 €/ krt 
Tehokas kolmitehohoito aikuiselle iholle, joka kohottaa, kiinteyttää ja silottaa ihoa ilman injektioita. Hoidon avulla saat niin välitöntä kuin pitkäaikaista tehoa kauniimman ihon saavuttamiseksi. Parhaat tulokset saavutat Hyaluronic³ kotihoitotuotteiden yhteiskäytöllä.  
   
SENSIPLUS+ - silkkihoito 90 min 97 €
Ihoa rauhoittava hoito, jossa tunnet kääriytyväsi silkkiin ja uppoutuvasi pumpuliin.Hoito sopii kuivalle, ärtyneelle ja punoittavalle iholle. Myös psoriasis  ja couperosa iholle!  
   
VITAMIN BOOST - kirkastava vitamiinihoito 60 min  88 € 
Ihon elinvoimaisuutta parantava kasvohoito, jossa käytetään runsaasti vitamiinipitoisia hoitotuotteita. Erinomainen hoito elottomalle, väsyneelle ja kuivalle iholle.  
   
TIME CONTROL - tehohoito aikuiselle iholle 60 min 88 €
Aikuisen ihon kiinteyttävä, elvyttävä ja elävöittävä hoito, äärimmäistä tehokkuutta veltostuneelle, ryppyiselle ja kimmoisuutensa menettäneelle iholle.  
   
SKIN THERAPY - couperosa iholle 60 min 79 €
Entsymaattisella kuorinta-aineella ja mustikkaa sisältävällä erikoisnaamiolla tehtävä rauhoittava erikoiskasvohoito vaativalle iholle.  
   
PLATINMEN - miesten kasvohoito 60 min 79 €
Uudistava hoito miesten iholle. Hoitaa punoittavaa ja ärtynyttäkin ihoa. Hoito sisältää kuorinnan, puhdistuksen, tehoampullin, kuitukangasnaamion ja loppuvoiteet.  
   

DR. MED. CHRISTINE SCHRAMMEK

 
GREEN PEEL® CLASSIC -yrttisyväkuorinta 1h + 45 min  235 €
Yrttisyväkuorinta on yrtteihin perustuva erittäin tehokas ihon ylimpiä kerroksia kuoriva hoito. Lukuisia palkintoja kansainvälisesti saavuttanut hoitomenetelmä on erinomainen apu akneen, aknearville ja vanhenevalle iholle sekä  selluliittiin ja raskausarpiin. Sopii kasvoille ja vartalolle. Hoitopaketin lisäksi tulee hankkia hoitoa edistävät kotihoitotuotteet, hinta 69,90 €. Hoitojakson aikana (5 päivää) iholla ei saa käyttää muita tuotteita. Tutustu GREEN PEEL® hoitoihin, klikkaa tästä >>  

Uusi iho 5 päivässä!

Päivä 1 GREEN PEEL® -hoito 60 min: alkupuhdistus, lämpimät kompressit, yrttisyväkuorinta, hauteet, hoitovoide

Päivät 2-4 Ihon uudistumisprosessi alkaa. Omalle ihotyypille valitut Dr. Schrammek -kotihoitotuotteet tukevat hoidon onnistumista.

Päivä 5 Beauty finish -hoito 45 min: alkupuhdistus, lämpimät kompressit, kasvohieronta, 2 teho-naamiota, hoitovoide

 
   
GREEN PEEL® ENERGY - erikoishoito 60 min  149 €

Energialähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-aging hoito, joka vauhdittaa ihon uudistumista. Tehokas hoitomenetelmä stimuloi ihon verenkiertoa ja soluaineenvaihduntaa luonnollisten yrttien avulla, ilman ihon kuoriutumista. Hoito on toiseksi tehokkain GREEN PEEL® -hoito heti Classicin jälkeen. Se sopii ikääntymisen merkkeihin sekä epäpuhtauksiin, arpiin ja pigmenttimuutoksiin. Hoitoon sisältyy 6 vrk:n tehokuuri kotikäyttöön (arvo 38,40 €). Tutustu GREEN PEEL® hoitoihin, klikkaa tästä >>

 
   
GREEN PEEL® FRESH UP - erikoishoito 60 min

109 € 

Hellävarainen yrttihoito ihon virkistämiseen ja kirkastamiseen. Sinulle, joka haluat kasvohoidoltasi hieman tavallista enemmän. Luonnollisten yrttien avulla tehtävä kuorinta stimuloi verenkiertoa, jonka tuloksena ihohuokoset avautuvat ja iho on vastaanottavainen hoidon tehoaineille.

GREEN PEEL® Fresh Up on klassinen "päivään valmistaja", kun haluat kasvojesi näyttävän erityisen hyvältä tärkeänä päivänä -esimerkiksi juhlissa tai tärkeässä tapaamisessa. Se on myös erinomainen apu vähentämään ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä sekä elastisuuden menetystä. Tehokas mutta samalla hellävarainen hoito raikkaamman ja hehkuvamman ihon saavuttamiseksi. Tutustu GREEN PEEL® hoitoihin, klikkaa tästä >>

 
   
GREEN PEEL® GLAMOUR - erikoishoito 30 min

65 € 

Glamour hoidolla saat säihkyvän ihon, joka hyödyntää tehokkaasti kaikki sille tarjotut ravinteet.  Hoito ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä, sillä on suotuisa vaikutus aknen hoidossa ja se tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Täydellinen pikakaunistaja ennen juhlaa! Antaa upeaa hehkua iholle.
 
   
MELA WAVE - hyperpigmentaation hoitoon 60 min 90 €
Tehokas hoitomenetlmä vaativaan hyperpigmentaatioon. Tasapainottaa tehokkaasti pigmenttimuutoksia sekä ehkäisee uuden pigmentaation muodostumista. Suositellaan tehtävän  ennaltaehkäisevästi alkukeväästä tai syksyllä jo muodostuneiden värivirheiden tasoittamiseen.  
   
STRESS PROTECT - herkälle ja kuivalle iholle 70 min   89 € 
Rauhoittava SOS-kasvohoito herkälle, kuivalle ja stressaantuneelle iholle. Vahvistaa ihon omaa suojaa. Myös couperosasta ja rosaceasta kärsiville.  
   
HYDRA MAXIMUM - tehokosteuttava kasvohoito 60 min  85 €
Intensiivisesti kosteuttava hoito kuivalle, pintakuivalle, auringon ahavoittamalle ja virkistystä kaipaavalle iholle. Kuivuudesta aiheutuneet juonteet ja kireyden tunne vähenee. Ihosta tulee joustava, pehmeä sekä hehkuva.  
   

HJERONYMUS

 

HJERONYMUS - hedelmähappohoito 60 min 

79 €
Sarjahoitona 2. hoitokertaa 74 €
Turvallinen kemiallinen ihonpuhdistus, joka puhdistaa tehokkaasti talia ihohuokosista. Parantaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Sopii herkimmällekin iholle!
 
   
   

Kavohoitojen yhteyteen suosittelemme

 
Silmänympäryshoito 15 €
Parafiinihoito käsille 15 €
Rispien ja kulmien värjäys ja siistiminen  20 € 
Hiusten pesu & föönaus 20 €
Aromaattinen rentoutuskylpy 24 € 
Kevyt päivämeikki
25 €