Kasvohoidot

être belle

 
Beauty express 30 min 35 €
Alkupuhdistus ja kasvohieronta ihotyypin mukaisella voiteella.  
   
Beauty power 60 min 65 €
Alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta tai epäpuhtauksien poisto, naamio ja voiteet.  
   
Beauty superior 90 min 85 €
Alkupuhdistus, kuorinta, epäpuhtauksien poisto, kasvohieronta, naamio, ampulli ja voiteet.   
   
Happy Face & Feet n. 35 min  49 € 
Pysähdy arjen kiireiltä ja rentoudu kaunistavan minikasvohoidon ja jalkahieronnan parissa. Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, -naamiokäsittelyn, -hieronnan ja loppuvoiteen sekä hemmottelevan jalkahieronnan.
 
   
Suklaa Suudelma 60 min suosittelemme! 79 €
Aistikas ja ylellinen nautinto suklaan ystävälle. Tunnin pituinen hemmotteluhoito, joka sisältää mm. hartioiden, rintakehän ja käsien hieronnan suklaaöljyllä sekä rentouttavan sivellinhieronnan suklaanaamion aikana.  
   
Ongkara Face Delux 90 min 92 €
Tämä kasvohoito lennättää Sinut Balille, eksoottisten tuoksujen ja hyvää tekevien kristallikivien maailmaan. Hoito sisältää ihon pintapuhdistuksen, ylellisen kuorintanaamion, suklaanaamion, sivellinhieronnan, kristallikivihieronnan öljyllä sekä kirkastavan Lotus voiteen kasvoille.
 
   
Golden Skin Anti Age -kultahoito 90 min  110 €
Ylellinen hoito aikuiselle iholle, joka hemmottelee kaikkia aisteja ja parantaa ihon hapenottokykyä, kosteuttaa ja virkistää ihoa  
   
skinvision 4D kantasoluhoito  139 € 
Kolmivaikutteinen Multizone Lifting -kasvohoito on todellinen uudelleen muotoileva täsmäisku kasvojen iholle. Niin kutsuttu ”V-Shaping”-teknologia taistelee ihon veltostumista vastaan. Ihosta tulee silminnähden kiinteämpi ja se saa uudenlaista rakennetta. Kysy lisää kosmetologeiltamme!  
   
Hyaluronic³ hyaluronihappohoito 75 min suosittelemme! 109 €
sarjahoitona 5 krt 85 €/ krt 
Tehokas kolmitehohoito aikuiselle iholle, joka kohottaa, kiinteyttää ja silottaa ihoa ilman injektioita. Hoidon avulla saat niin välitöntä kuin pitkäaikaista tehoa kauniimman ihon saavuttamiseksi. Parhaat tulokset saavutat Hyaluronic³ kotihoitotuotteiden yhteiskäytöllä.  
   
   
Sensiplus+ silkkihoito 90 min 92 €
Ihoa rauhoittava hoito, jossa tunnet kääriytyväsi silkkiin ja uppoutuvasi pumpuliin.Hoito sopii kuivalle, ärtyneelle ja punoittavalle iholle. Myös psoriasis  ja couperosa iholle!  
   
Kirkastava vitamiinihoito 60 min 88 €
Ihon elinvoimaisuutta parantava kasvohoito, jossa käytetään runsaasti vitamiinipitoisia hoitotuotteita. Erinomainen hoito elottomalle, väsyneelle ja kuivalle iholle.  
   
Purewhite Helmihoito 60 min suosittelemme! 86 €
Kärsitkö pigmenttimuutoksista tai epäpuhtaasta akne ihosta? Purewhite Helmihoito kirkastaa ihoa ja vaalentaa pigmenttimuutoksia.  
   
Time Control -tehohoito aikuiselle iholle 60 min 88 €
Aikuisen ihon kiinteyttävä, elvyttävä ja elävöittävä hoito, äärimmäistä tehokkuutta veltostuneelle, ryppyiselle ja kimmoisuutensa menettäneelle iholle.  
   
Skin Therapy Couperose -erikoishoito 60 min 79 €
Entsymaattisella kuorinta-aineella ja mustikkaa sisältävällä naamiolla tehtävä rauhoittava erikoiskasvohoito vaativalle iholle.  
   
Aloe Vera Lifting kasvohoito 60 min 68 €
Tehokkaasti ihoa ja kasvojen piirteitä kohottava bioenerginen hoito, joka kiinteyttää ja parntaa ihon toimintaa.  
   
Platinmen -kasvohoito miehille 60 min 77 €
Uudistava hoito miesten iholle. Hoitaa punoittavaa ja ärtynyttäkin ihoa. Hoito sisältää kuorinnan, puhdistuksen, kosteutuksen ja rentoutuksen.  
   

Schrammek 

 
Green Peel ® Classic 1h + 45 min  235 €
Hoitoon sisältyy 6 vrk:n tehokuuri kotikäyttöön. Yrttisyväkuorinta on yrtteihin perustuva erittäin tehokas ihon ylimpiä kerroksia kuoriva hoito. Sopii kasvoille ja vartalolle. Erinomainen apu akneen, aknearville ja vanhenevalle iholle sekä  selluliittiin ja raskausarpiin. Tulethan ensimmäiseen hoitokertaan 15 min ennen hoidonalkua. Hoitopaketin lisäksi tulee hankkia tärkeät kotihoitotuotteet. Klikkaa tästä ja katso video!  

1. Hoito sis. alkupuhdistus, lämpimät kompressit, yrttisyväkuorinta, hauteet, hoitovoide.

2. Hoito sis. alkupuhdistus, lämpimät kompressit, kasvohieronta,2 teho-naamiota,hoitovoide

 
   
Green Peel ® Energy 60 min suosittelemme! 139 €
Energialähde väsyneelle ja veltostuneelle iholle. Täydellinen anti-aging hoito, joka vauhdittaa ihon uudistumista. Hoitoon sisältyy 6 vrk:n tehokuuri kotikäyttöön. Klikkaa tästä ja katso video!  
   
Green Peel ® Fresh Up n. 60 min

95 € 

Hellävarainen yrttihoito ihon virkistämiseen ja kirkastamiseen. Sinulle, joka haluat kasvohoidoltasi hieman tavallista enemmän. Klikkaa tästä ja katso video!  
   
Green Peel ® Glamour n. 30 min

65 € 

Glamour hoidolla saat säihkyvän ihon, joka hyödyntää tehokkaasti kaikki sille tarjotut ravinteet.  Hoito ehkäisee ennenaikaista ikääntymistä, sillä on suotuisa vaikutus aknen hoidossa ja se tasoittaa ja kirkastaa ihoa. Täydellinen kuorinta ennen juhlaa! Antaa upeaa hehkua iholle.
 
   
Mela Wave -hyperpigmentaation hoitoon 60 min suosittelemme!
90 €
Tehokas hoitomenetlmä vaativaan hyperpigmentaatioon. Tasapainottaa tehokkaasti pigmenttimuutoksia sekä ehkäisee uuden pigmentaation muodostumista. Suositellaan tehtävän  ennaltaehkäisevästi alkukeväästä tai syksyllä jo muodostuneiden värivirheiden tasoittamiseen.  
   
Stress Protect 70 min  uutuus! 89 € 
Rauhoittava SOS-kasvohoito herkälle, kuivalle ja stressaantuneelle iholle. Vahvistaa ihon omaa suojaa. Myös couperosasta ja rosaceasta kärsiville.  
   
Hydra Maximum 60 min  85 €
Intensiivisesti kosteuttava hoito kuivalle, pintakuivalle, auringon ahavoittamalle ja virkistystä kaipaavalle iholle. Kuivuudesta aiheutuneet juonteet ja kireyden tunne vähenee. Ihosta tulee joustava, pehmeä sekä hehkuva.  
   

Elsa Hjeronymus

 

Elsa Hjeronymus Syväpuhdistushoito 60 min 

79 €
Sarjahoitona 2. hoitokertaa 74 €
Turvallinen kemiallinen ihonpuhdistus, joka puhdistaa tehokkaasti talia ihohuokosista. Parantaa ihon verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Sopii herkimmällekin iholle!
 
   
   

Kavohoitojen yhteyteen suosittelemme

 
Silmänympäryshoito 15 €
Parafiinihoito käsille 15 €
Rispien ja kulmien värjäys ja siistiminen  20 € 
Hiusten pesu & föönaus 20 €
Aromaattinen rentoutuskylpy 21 € 
Kevyt päivämeikki
19 €