Erikoishoidot
TRIPLE LIFT -neulaton mesoterapia 85 min suosittelemme! 139 €
Tehokas kasvojen, kaulan ja dekolteealueen kolmitehohoito aikuiselle iholle, joka kohottaa, kiinteyttää ja silottaa ihoa ilman injektioita. Hoito aloitetaan puhdistuksella, jonka jälkeen seuraa kuorinta ja kahden eri tehoampullin imeytys sekä stimulointi neulattoman mesoterapian avulla. Mesoterapialaite avaa solukalvoon väliaikaisia mikrokanavia, joita myöten hoidossa käytettävät tehoaineet pääsevät imeytymään syvemmälle ihoon ja sen eri kerroksiin. Hoidon viimeistelee rentouttava ja virkistävä bioenergeettinen kasvohieronta, joka tehdään täysin säilöntäaineettomalla geelinaamiolla. Tulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta parhaaseen lopputulokseen päästään sarjahoidolla.
 
   
GREEN PEEL® CLASSIC -yrttisyväkuorinta 1h + 45 min ongelmanratkaisija!  235 €
Yrttisyväkuorinta on yrtteihin perustuva erittäin tehokas ihon ylimpiä kerroksia kuoriva hoito. Lukuisia palkintoja kansainvälisesti saavuttanut hoitomenetelmä on erinomainen apu akneen, aknearville ja vanhenevalle iholle sekä selluliittiin ja raskausarpiin. Sopii kasvoille ja vartalolle. Hoitopaketin lisäksi tulee hankkia hoitoa edistävät kotihoitotuotteet, hinta 69,90 €. Hoitojakson aikana (5 päivää) iholla ei saa käyttää muita tuotteita. Tutustu GREEN PEEL® hoitoihin, klikkaa tästä >>  
Uusi iho 5 päivässä!

Päivä 1 GREEN PEEL® -hoito 60 min: alkupuhdistus, lämpimät kompressit, yrttisyväkuorinta, hauteet, hoitovoide

Päivät 2-4 Ihon uudistumisprosessi alkaa. Omalle ihotyypille valitut Dr. Schrammek -kotihoitotuotteet tukevat hoidon onnistumista.

Päivä 5 Beauty finish -hoito 45 min: alkupuhdistus, lämpimät kompressit, kasvohieronta, 2 teho-naamiota, hoitovoide

 
   
DERMAROLLER® -mikroneulaushoito  213,50 €
Kollageeni-induktio terapia (Lyh:CIT) on ja tehokas terapiamuoto ihosolukon uudistumiseen. Se lisää kollageeni- ja elastiinisäkeiden määrää jopa 200-kertaiseksi ja parantaa aineiden imevyyyttä jopa 1000-kertaisesti. Hoito tasoittaa tehokkaasti juonteita ja kaikenlaisia pieniä arpia sekä kiinteyttää ihoa. Aito alkuperäinen Dermaroller® on täysin steriili, kirurgisesta teräksestä valmistettu 162 neulaa sisältävä mikroneulausrulla, jolle on myönnetty EU:n korkeat vaatimukset täyttävä lääkinnällinen CE-merkintä. Lue lisää tästä. Hoidossa mahdollisesti käytettävät tehotiivisteet veloitetaan erikseen.   
   
DIAMOND DERMIC -timanttihionta 45 min 65 €
Ihon väriä kirkastava ja silottava hoito. Suositellaan ikääntyvälle ja auringon vaurioittamalle iholle, arville, suurentuneille ja tukkeutuneille ihohuokosille.
 
   
OXYNERGY MADONNA -happihoito 90 min  105 €
Tämä on hoito, jonka ansiosta tähdet Hollywoodissa näyttävät niin hyvältä. Hoito parantaa ihoasi silminnähtävästi jo yhden käsittelyn jälkeen! Paitsi ihosi, myös sinä itse virkistyt, sillä hapella on hyvin piristävä vaikutus. Mikroverenkierto paranee, juonteet siloittuvat ja iho saa runsaasti kosteutta. Hoitoon sis. puhdistus, Diamond Dermic -timanttihionta, seerumisumutus, naamio, ultraääni-imeytys, hoitovoiteet sekä cryo-kylmähieronta.