Erikoishoidot
Alkuperäinen Dermaroller® -mikroneulaushoito suosittelemme!
213,50 €
Kollageeni-induktio terapia (Lyh:CIT) on ja tehokas terapiamuoto ihosolukon uudistumiseen. Se lisää kollageeni- ja elastiinisäkeiden määrää jopa 200-kertaiseksi ja parantaa aineiden imevyyyttä jopa 1000-kertaisesti. Hoito tasoittaa tehokkaasti juonteita ja kaikenlaisia pieniä arpia sekä kiinteyttää ihoa. Aito alkuperäinen Dermaroller® on täysin steriili, kirurgisesta teräksestä valmistettu 162 neulaa sisältävä mikroneulausrulla, jolle on myönnetty EU:n korkeat vaatimukset täyttävä lääkinnällinen CE-merkintä. Lue lisää tästä. Hoidossa mahdollisesti käytettävät tehotiivisteet veloitetaan erikseen.   
   
Diamond Dermic Timanttihionta 45 min 65 €
Ihon väriä kirkastava ja silottava hoito. Suositellaan ikääntyvälle ja auringon vaurioittamalle iholle, arville, suurentuneille ja tukkeutuneille ihohuokosille.
 
   
Oxynergy Madonna happihoito 90 min suosittelemme! 105 €
Tämä on hoito, jonka ansiosta tähdet Hollywoodissa näyttävät niin hyvältä. Hoito parantaa ihoasi silminnähtävästi jo yhden käsittelyn jälkeen! Paitsi ihosi, myös sinä itse virkistyt, sillä hapella on hyvin piristävä vaikutus. Mikroverenkierto paranee, juonteet siloittuvat ja iho saa runsaasti kosteutta. Hoitoon sis. puhdistus, Diamond Dermic -timanttihionta, seerumisumutus, naamio, ultraääni-imeytys, hoitovoiteet sekä cryo-kylmähieronta.
 
   
skinvision 4D kantasoluhoito 139 € 
Kolmivaikutteinen Multizone Lifting -kasvohoito on todellinen uudelleen muotoileva täsmäisku kasvojen iholle. Niin kutsuttu "V-Shaping"-teknologia taistelee ihon veltostumista vastaan. Ihosta tulee silminnähden kiinteämpi ja se saa uudenlaista rakennetta. Kysy lisää kosmetologeiltamme!
 
   
hyaluronic³ hyaluronihappohoito 75 min
109 € 
sarjahoito 5 krt 85 €/ krt 
Tehokas kolmitehohoito aikuiselle iholle, joka kohottaa, kiinteyttää ja silottaa ihoa ilman injektioita. Hoidon avulla saat niin välitöntä kuin pitkäaikaista tehoa kauniimman ihon saavuttamiseksi. Parhaat tulokset saavutat Hyaluronic³ kotihoitotuotteiden yhteiskäytöllä.
 
   
Mesoterapia alk. 95 €
Mesoterapia elektroporation - menetelmällä voidaan mm. kiinteyttää, uudistaa tai poistaa rasvaa ilman veistä tai pistoksia. Useimmiten tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta parhaaseen lopputulokseen päästään sarjahoidolla.