Tuotesarjat

être belle

être belle on omistanut toimintansa naisten hyvinvoinnille ja kauneudelle – menestyksekkäästi. être belleä myydään nyt yli 50 maassa ja tuotekehitystä parannetaan jatkuvasti.

être belle haluaa tarjota edelläkävijänä seuraavanalaisia tuotteita:
- laadukkaita
- toimivia
- ihoystävällisiä

Tuotteet valmistetaan puhtaista, luonnonmukaisista ainesosista, unohtamatta hyvää hinta-laatu suhdetta. Tutkimukselle ja kehitystyölle on annettu suuri painoarvo. être belle –sarjan tuotekehittelyssä on kiinnitetty huomiota erityisesti nykyaikaisuuteen. Sarja on edelläkävijänä muun muassa C-vitamiinivoiteiden markkinoille tuomisessa sekä tuotteiden korkealaatuisissa raaka-aineisssa.  

Lue lisää www.etrebelle.fi tai klikkaamalla alla olevaa esitettä.

etre belle  

  

Dr. med. Christine Schrammek

Yli 60 vuotta markkinoilla ollut ihonhoitosarja perustuu maailman kuuluun ja useasti palkittuun GREEN PEEL® -yrttisyväkuorintaan. Tänä päivänä Dr.med Christine Schrammek edustaa sekä luonnonmukaista ihonhoitoa että huippulaatuisia ihonhoitotuotteita. Kaikki Dr.med Christine Schrammekin tuotteet ovat kehitetty dermatologisesta näkökulmasta.

Yksi yritys - kaksi brändiä

GREEN PEEL® -hoitomenetelmä on ratkaisu lukuisiin iho-ongelmiin. Menetelmä perustuu luonnonmukaiseen yrttikuorintaan, jonka salaisuus piilee huolella valittuun luonnolliseen yrttiseokseen. Yrtit stimuloivat ihon pintaverenkiertoa sekä aineenvaihduntaa nopeuttaen ihon uudistumisprosessia. Hoitomenetelmästä riippuen ylin ihokerros joko stimuloituu tai täysin uusiutuu kuoriutumisprosessissa.

Dr. med Christine Schrammekin derma.cosmetics on nykyaikainen, huippuunsa hiottu ihonhoitosarja, joka täyttää vaativankin kuluttajan odotukset. derma.cosmetics tuotteiden kehityksessä hyödynnetään niin lääketieteen, pharmakologian kuin huipputeknologian uusimpia tutkimustuloksia. Tuotteiden aktiiviaineet ja koostumukset ovat ainutlaatuisia. derma.cosmetic tuotteet ovat tulosta Dr. med Christine Schrammek-Drusion monivuotisesta kokemuksesta ihotautilääkärinä ja allergologina sekä hänen intohimostaan ihonhoitoa kohtaan. 

Lue lisää www.schrammek.fi tai klikkaamalla alla olevia esitteitä..

 GREEN PEEL esite    Dr. Schrammek esite
     
     

 

Elsa Hjeronymus

Elsa Hjeronymus on pohjoismaalainen, alun perin tanskalainen kosmetiikkasarja. Hjeronymuksen menestys perustuu tuloksellisiin ihonhoitomenetelmiin ja hoitosuunnitelmaa tukeviin kotihoitotuotteisiin.

Hjeronymuksen tarina alkoi lähes 60 vuotta sitten kun sen kehittäjä tanskalainen Rouva Elsa Hjeronymus halusi löytää turvallisia, mutta tehokkaita tuotteita aknen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Näin sai alkunsa Elsa Hjeronymus - ihon kemiallinen syväpuhdistusmenetelmä, jonka tarkoituksena on normalisoida ihon toimintoja; vähentää liiallista talineritystä ja epäpuhtauksien syntyä. Poikkeuksellista Hjeronymus – syväpuhdistuksessa on, että sen voi tehdä KAIKILLE IHOTYYPEILLE ikään katsomatta – tarvitseehan jokaisen iho puhdistusta ja raikastamista aina ajoittain!

Lue lisää www.hjeronymus.fi tai klikkaamalla alla olevaa esitettä.

Hjeronymus