Restylane®

Restylane_Sharon_Stone

CAN YOU TRUST AN IMAGE THESE DAYS?
The time has come to prove the natural-looking results of Restylane in real life. Katso Restylane Proof in Real Life kampanja tästä >>

Restylanea sisältävät tuotteet tasoittavat ryppyjä, muotoilevat kasvonpiirteitä, tekevät huulista täyteläisemmät ja uudistavat ihoa.

Käsittelyt räätälöidään sinun tarpeidesi mukaisesti, ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Restylane on luonnollinen kauneustuote, joka ei vaikuta kasvojen ilmeisiin tai liikkeisiin. Restylanella on suoritettu yli 15 miljoonaa käsittelyä maailmanlaajuisesti.

Restylane on kristallinkirkas geeli, jota ruiskutetaan ihoon (tai joissakin käsittelyissä ihon alle) pieninä määrinä palauttamaan ihon tilavuutta ja rakennetta. Se koostuu hyaluronihaposta, joka on samanlaista kuin kehon oma hyaluronihappo. Restylanen hyaluronihappo ei ole eläinperäistä, joten ihotestejä ei tarvita ja allergisten tai yliherkkyysreaktioiden riski on mahdollisimman pieni.

Restylanella tehtävän kauneuskäsittelyn edut

Restylanella tehtävän käsittelyn lopputulos on pitkäkestoinen olematta kuitenkaan pysyvä, mikä antaa vapauden itse päättää haluaako ylläpitää vaikutusta uudella käsittelyllä. Restylanella tehdyn käsittelyn tulos kestää yleensä 6-12 kuukautta, ja yhdellä uusintakäsittelyllä vaikutuksen on viimeaikaisessa kliinisessä tutkimuksessa osoitettu kestävän jopa 18 kuukautta. Huulien lopputuloksen ylläpitämiseksi tarvitaan yleensä uusintakäsittely kuuden kuukauden kuluessa.

 


Restylane klinikka 2015

Restylane®  - ryppyjen tasoittamiseen ja huulten muokkaamiseen.

Restylane® Vital - Ohuiden pintajuonteiden korjaamiseen. (esim. silmien ja suun ympärys, otsa- ja hymyjuonteet.)

Restylane® Perlane - Kasvonpiirteiden muotoiluun. (esim. poskiin, leukaan, syvien poimujen korjaamiseen sekä huulten suurentamiseen.)

Uusi Restylane® Lip Refresh ja Lip Volume - Suunniteltu erityisesti herkälle huulikudokselle (lisää volyymia, kosteuttaa, antaa luonnollisen lopputuloksen)

 

Restylane®  -hinnat 

Restylane 0.5
195€
Restylane 1.0
285€
Restylane Vital 195€
Restylane Perlane 0.5
225€
Restylane Perlane 1.0
325€
Restylane Lip Volume, Lip Refresh 320€
   
Restylane käsittelyn yhteydessä hintaan lisätään lääkärin/ Restylane asiantuntijan injektiopalkkio 248€/ 124€ per käsittely (sis. alv 24%)  
Konsultaatioaika alk. 124€ (sis. alv 24%)